Siisteys 4/5
Kunto 4/5
Varustelu 3/5
Sijainti 4/5
Luotettavuus 3/5

"Iso 100v.maalaistalo jossa kaikki tarvittava kalustus keittiötä myöten(astianpesukone kaipaisi päivitystä),hyvä tunnelma.Pihassa grillikota ja sauna sekä iso navetta.Sauna aivan mahtava,4 pesällistä puita ja valmis.Uimaranta turhan kaukana,mutta olemassa.Maaseudun rauhaa kaipaavalle hyvä valinta."

Kirjoittanut Ossi Parkkinen - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2015

3 / 4 käyttäjää piti tätä kommenttia hyödyllisenä.

Siisteys 4/5
Kunto 4/5
Varustelu 4/5
Sijainti 5/5
Luotettavuus 5/5

"Idyllinen ja kotoisa paikka! Kaikki tarpeelliset varusteet ja astiat ym. löytyi, plussana lapsiperheelle mm. leluja, matkasänky ja syöttötuoli. Näin talvella talo toki paikoin viileä, mutta uuneilla, pattereilla ja ilmalämpöpumpulla sai lämmön kovallakin pakkasella kohdilleen. Vastaanotto vieraanvaraista :)"

Kirjoittanut Marika - Vieraillut kohteessa tammikuussa 2016

2 / 4 käyttäjää piti tätä kommenttia hyödyllisenä.

Siisteys 3/5
Kunto 3/5
Varustelu 3/5
Sijainti 5/5
Luotettavuus 5/5

"Piha oli iso ja kiva lapsille. Järvessä oli kiva uida, ja uusi sauna oli hyvä. Myös pihasaunaa tuli testattua, ja sielläkin sai hyvät löylyt. Vintti olisi voinut olla siistimmässä kunnossa. Grilli oli melko matala ja grillaaminen hankalaa. Katos oli kuitenkin kiva, grilaus onnistui myös sateessa. Henkilökunta oli ystävällistä, ja kaikki toimi muuten hyvin. Todella idyllinen miljöö, lapsiperheille erityisesti ihana."

Kirjoittanut MF - Vieraillut kohteessa heinäkuussa 2017

1 / 1 käyttäjää piti tätä kommenttia hyödyllisenä.