Kuvagalleria, UKK ja historian tarinoita

Koe-vanhan-ajan-maalaistalon-tunnelmaa-Maalaistalo Sipilä-maatila-Lähde kuvamatkalle

Kuvagallerian kautta matkalle Maalaistalo Sipilään

– Aloita vanhan ajan maalaistalon tunnelmointi kuvista!

Eri vuodenajat tuovat Maalaistalo Sipilän tunnelmiin ja maisemiin aina oman sävynsä – koe intensiiviset ja pastellisen heleät kesätunnelmat kuin talven ihana valkeus ja siitä heijastuvat kaikki sateenkaaren värit! Ota hyvä asento, ja nauti verkkojen välityksellä idyllisestä, ainutlaatuisesta vanhan ajan tunnelmasta Maalaistalo Sipilässä ja maatilan ympäristössä. Kaikki kuvat on otettu tilan omilla mailla tai vesillä, jossa on tilaa, oma rauha ja lupa nauttia lomasta kaikin aistein.

Kaiffareiden kanssa ruutujen äärelle nyt!

Maalaistalo Sipilä-Kuvamatkalle-Maalaistalo-Sipilään-lapsiperheen-lomaidylli

Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK) ja historian tarinoita

Saat syventävää tietoja tiloista, niiden sopivuudesta erilaisille ryhmille, vuokraamiskäytännöistä, matkustamisesta Maalaistalo Sipilään ja sen ympäristön tarjoamista mahdollisuuksista UKK-osiosta.

Vanhan ajan maalaistalossa on tunnelmaa, mutta haluaisit varmasti tietää, miten tähän on tultu. Maalaistalolla ja Sipilän tilalla on pitkä historia, vaikka se nyt onkin kaikin mukavuuksin varusteltu lomapaikka. Vuonna 2020 voit myös seurata #farmisuomi televisiosarjassa, kuinka talo oli riisuttu asuunsa sata vuotta sitten ja kuinka siellä silloin pärjättiin!

Jaa kuviasi ja kokemuksiasi kaikkien iloksi

Lähtisitkö sinäkin kokemaan tämän paikan? Luomaan ainutlaatuisia muistoja yhdessäolon hetkistä ja elämyksistä lasten, lastenlasten, mimmien, mummien, pappojen, beibien, vaarien, kummien, kaimojen tai kaiffareiden kanssa.

Mitä tykkäsit? Jos olet Instagramissa tai Facebookissa, tägää omiin lomakuviisi aihetunniste #maalaistalosipila, niin kuvasi pääsevät pääosiin. Facebookissa voit jakaa myös arvostelusi tähdillä ja sanallisella arvioilla. Löydät some-painikkeet sivun oikeasta alalaidasta.

Olemme myös iloisia kaikista tuvan pöydän vieraskirjaan kirjoitettavista jutuista!

Suurkiitos Sinulle ja seurueellesi!

Psst! Varaisitko jo seuraavan lomasi verkkokaupastamme? Muistathan, että sieltä saat sen kaikista edullisimmin ja kätevimmin aina silloin kuin Sinulle sopii?

28.1.2018
WhatsApp Chat
Lähetä WhatsApp-viestisi