Yleinen

Pidämme vieraidemme ja omasta turvallisuudesta huolta virusepidemian aikana

[Päivitetty 5.6.2020]

Kuka kulkee kevään kuvakortissa? Kuva: Heikki Häkkinen/Mira Piispa

Nyt näyttää siltä, että koronavirusepidemia vaatii vielä jonkin aikaa huolellisuutta kaikilta. Pidämme huolta Sinun ja perheesi turvallisuudesta. Artikkelin lopussa kerromme, miten varaudumme pääsiäisen oman huoltokäyntimme jälkeen tulevaan, ja miten se vaikuttaa lomavaraukseesi ja lomailuaikaasi, arvoisa vieraamme.

Voinko tulla mökkilomalle tänä keväänä?

Varsinkin, jos olet Etelä-Savosta tai Keski-Suomesta, voit oman kotitaloutesi kesken valita mökkiloman Maalaistalo Sipilässä. Se nimittäin sijaitsee omassa rauhassaan peltojen, järven ja suurelta osin erämaamaisten metsien keskellä. Maalaistalo sijaitsee rauhallisen metsäjärven rannalla. Kaikki paikkamme ovat vain meidän ja vieraidemme yksityiskäytössä: saunat, ranta, piha, terassit ja nuotiopaikat.

Tilaa temmeltää täysrauhassa! Kuva: Mira Piispa

Vuokraa mökki viikonlopuksi tai viivy koko viikko jopa kolmea saunaa testaten sekä rennosti ympäröivästä luonnosta voimia keräten ja nauttien. Talo soveltuu myös pienimuotoiseen etätyöskentelyyn. Vikkelimmin toimii Telian ylläpitämä verkko.

Miksi valita mökkiloma tai etätyö Maalaistalo Sipilässä?

 • Ympäristöystävällinen, vastuullinen
 • Ympärivuotinen ja myös poikkeusolojen huollon kannalta turvallinen lomapaikka
 • Perheyrittäjät yli 20+60 vuoden kokemuksella
 • Ihanteellinen ja laaja ympäristö omalla tilalla
 • Mukavan auttavainen kylä & Pieksämäen kaupunki, jossa voit valita pienten yrittäjien palveluita; nykyään myös take awaynä ja Foodora-sovelluksen kautta tilaten.

Joustavat toimitus-/varausehtomme poikkeusolojen aikana

Tahdomme, että voit rauhallisin mielin tehdä varauksen meille, vaikka tilanne on tällä hetkellä poikkeuksellinen. Tästä syystä muutimme varausehtojamme väliaikaisesti. Kun teet varauksen ajalle 9.4.2020 – 6.9.2020, voit siirtää sitä ilman lisäkuluja seitsemän päivää ennen varauksesi alkua, jos:

 • sairastut flunssaan tai
 • joudut koronakaranteeniin, etkä pysty saapumaan Maalaistalo Sipilään

Voit siirtää loma-aikasi mille tahansa vapaalle ajankohdalle vuoden 2020 aikana. Suoritettuja maksuja ei välillä palauteta, vaan ne hyvitetään kokonaan uuteen varaukseesi. Muuten varaus- ja toimitusehtomme ovat voimassa normaalisti.

Uudet käytännön toimintaohjeet

 • Kosketuspinnat desinfioidaan vieraiden välissä desinfiointiaineella
 • Käsipyyhkeiden sijasta tarjoamme paperipyyhkeet
 • Emme vuokraa liinavaatteita poikkeusaikana
 • Seuraamme jatkuvasti viranomaisten antamia ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti
 • Myös omatoiminen check-in -palvelu toimii: Jos haluat, ovi on Sinulle valmiiksi avattu tai kesäkuusta alkaen voimme lähettää Sinulle tekstiviestillä tiedot automaattiseen ovenavauskoodiin. Infokansio, muut avaimet ja retkivinkit ovat valmiina mökille saavuttaessa. Saat meihin tietenkin myös yhteyden puhelimitse lisäohjeita varten.

Toivomme jaksamista kaikille. Tästä selvitään yhdessä! Seuraathan sivujamme?

-Mira, Markku, Eira ja Pekka / Maalaistalo Sipilän tiimi

Ps 1: Arvaatko, mitkä jäljet lumella näkyvät korttikuvassa? Oikein arvaaja-varaajallemme luvassa yllätys!

Ps2: Samaan aikaan, kun Ruudussa pyörii #famisuomi, ota kevätseurantaasi maalaistalosipila-nimiset Instagram- ja Facebook-tilimme (pienet, vihreät painikkeet myös sivun oikeasta alalaidasta/mobiilista keskeltä). Jaamme siellä vanhoja kuvia kevätpuuhista maalis-kesäkuussa. Jos olet jo ollut vieraanamme aiemmin, olisi upeaa, kun tägäisit #maalaistalosipila tai jakaisit sähköpostitse tai somejemme kautta kaikkien kanssa Sinun rakkaat muistosi. Tägääjille luvassa ale seuraavasta varauksesta!

WhatsApp Chat
Lähetä WhatsApp-viestisi