Yleinen

Uudistuksiamme ihanimmaksi majoituskohteeksi 2020 – Lepää lämpimästi lähimpiesi seurassa

Poikkeusaikavuosi on ollut Maalaistalo Sipilässä jonkin verran touhua täynnä – maalla kun on turvallista ja tilaa temmeltää. Pysy kuulolla yllätyksistä tarkemmin helmikuussa 2021!

Mitä asioita arvostat lomallasi?

Kysyimme ystäviltämme jo aiemmin Maalaistalo Sipilän Facebookissa, mitä ystävämme arvostavat vapaa-ajan vietossaan ja lomillaan eniten. Se on ystävien ja läheisten kanssa vietetty, arvokas ja tärkeä aika. Onneksi maatilamme on sen verran syrjässä, että siellä on monesta syystä miellyttävää ja turvallista kokoontua, kun tilaa tiluksilla, sisällä, pihalla ja eri rakennuksissa on jo tuvassa monen kotia ja asuntoa paljon väljemmin.

Lomalle lähtö on helppoa, kun lomapaikka on hyvin varusteltu

Kokoontumisen ja loman valmistelut ovat helppoja, kun kaikkea on ajateltu ennalta: kausivalot on asennettu; jouluvieraille kuusi koristeltu tai rekvisiitta koristelua varten valmiina; lasten viihtymistä ajateltu [isäntäväellä on ollut ja on leikki-ikäisiä, touhukasta väkeä ;-)], niin pelien, lelujen kuin urheiluvälineidenkin puolesta puhumattakaan perustoiminnoista, kuten nukkuminen, syöminen ja vessassa käynnit; ruuanlaittovälineitä ja kattausserviisiä on noin 15 hengelle.

Katso, mitä kaikkea lähistö tarjoaa ja vertaa ihanimpia lomapaikkoja kätevästi

Kun meillä on tällainen tarjonta yhdelle tai useammalle lapsiperheelle – aikuisporukoita unohtamatta -, ja tunsimme meidänkin seutuumme Hankasalmella eli 7-30 km:n päässä tutustuneen Henri Elon ja hänen kivaatekemistä.fi -sivustonsa, päätimme lähteä mukaan Suomen ihanimmat majoituskohteet 2020 -kampanjaan. Surffaathan esittelyymme ”Tila, johon kuuluu pari saarta, vene ja kalastuslupa!”, jossa myös kerrotaan / linkitetään mielenkiintoisia käyntikohteita/elämysten ja ostosten paikkoja noin parinkymmenen – neljänkymmenen km:n säteellä?!

Monipuolinen palveluntarjoajajoukko palveluksessasi

Meitähän on Maalaistalo Sipilän taustalla useita, noin kymmenen henkeä, jotka esitämme ja teemme parannuksia ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita sekä osallistumme asiakaspalveluun omalta osaltamme: Joku toimii enemmän puhelin- ja nettiyhteyksin välityksellä, toinen hankkii tavaraa ja remontoi, kolmas hoitaa raha-asioita ja neljäs asiakaspalvelua, jos karrikoiden erittelee.

Lämpöä ja valoa sisälle ja ulos erilaisin remontein

Koronavuonna 2020 olemme kehittäneet ympäristöä tekemällä seuraavaa vuoteen 2019 nähden: pihasaunassa on parempi puukiuas ja sen vesisäiliö takaamassa pehmeitä löylyjä myös talvella. Niin ikään talvella on kätevää kokoontua ja käyttää pihassa eri paikkaan siirrettyä grillikatosta, jossa on nyt Jalotakan hieno, iso, säädettävä puu-/hiiligrilli asianmukaisella huuvalla varustettuna.

Myös sisällä on tapahtunut: kesäkäytössä olevan yläkerran makuuhuoneen seinäpintoja purettiin ja nyt siellä on kaunis, vaalea lautaseinä, katso vaikka Instagramistamme.

Tärkeä osa talven viihyvyyttä ovat myös alakerran uudistetut ikkunat: Ne löydettiin Kymenlaaksosta, kuljetettiin, maalattiin ja kunnostettiin syksyllä tuvan erinomaisen tilavissa tiloissa talkoilla, asennettiin ja pestiin loppupuolella syksyä. Lämpötalous syntyy paremmista ikkunoista, mutta myös elävästä tulesta talviaikaan sähkön rinnalla – puuta riitttää!

Rentoudu vaikka vuokrattavassa, täyden palvelun paljussa

Omistaja-talkoolaiset totesivat myös työn lomassa sujuvaksi ja erinomaiseksi palveluksi rentoutua kaikesta tästä tilatessaan tilalle peräkärrykuljetuksella kaikkine varusteineen, puhdistuksineen kaikkineen 6 hengen paljun hankasalmelaiselta Palju Paulilta – vahva suositus – ja omat varaukset, koska toistaiseksi emme tarjoa paketteja. Tämä on oiva täydennys kolmen saunan valikoimaamme – tähtitaivas taattu valosaasteen puuttuessa, lämpimästi tervetuloa :-)!

Ota tiedustelutarpeessasi/varatessasi henkilökohtainen puhelin-, sähköposti- tai WU-yhteys Isäntäämme!

WhatsApp Chat
Lähetä WhatsApp-viestisi